Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: febrer, 2017

FESTA DE CARNAVAL 2017

Imatge
FESTA DE   CARNAVAL DIVENDRES 24 DE FEBRER DE 2017                Berenar per als nens 17:00 – MúSICA, animació I TALLERS. 18:00 – concurs de disfresses (sorteig) No es faran activitats extraescolars . No oblideu portar el val del berenar i del concurs/sorteig . (No es donarà berenar ni número per al concurs sense val i tan sol és vàlid el dia de la festa)

Nou mobiliari del menjador Gaudi/Mediterrània

Imatge
Bon dia famílies,  Estem molt contents de compartir amb vosaltres les fotos del nou mobiliari del menjador de l'escola que els alumnes estrenen avui dilluns 13  de febrer.  A més de les taules i les cadires, també s'han instal.lat llitets pels nens i nenes de P3 i P4, pel descans que fan després del dinar.  En aquests més de 30 anys, la Generalitat no s'ha fet càrrec del manteniment del menjador del centre, per tant, des de les AMPA de les escoles Antoni Gaudí i Mediterrània, ens hem vist obligats a canviar-lo amb l'efectiu disponible del cànon dels menús del menjador que gestionen les dues AMPAS.  També us mostrem la factura proforma de l'import 'aquest canvi. Esperem que us agradi tant com a nosaltres, de ben segur que els nens el gaudiran.

Canvi mobiliari menjador Gaudi/Mediterrània

Imatge
Canvi mobiliari menjador Gaudi/Mediterrània Es necessiten 5 pares/mares per ajudar a buidar el menjador del Gaudi el dia 10 de febrer a les 15.30 hores ja que es renovarà el mobiliari que hi ha.

Menus menjador Febrer 2017

Imatge